Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami
Pasiasty bas z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, Grillowanie: bas w paski z pieczoną salsą, oraz Ziołowy okoń morski z salsą Verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.