Bas w paski z rumianym masłem z orzechów laskowych, cytryną i pietruszką
Pasiasty bas z rumianym masłem z orzechów laskowych, cytryną i pietruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, grubo zmielone ziarna pieprzu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Cały bas w paski z cytryną i miętą, oraz Bas W Paski Z Masłem Limonkowym.
Instrukcje
Filety posypać solą i mielonym pieprzem. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj filety, miąższ w dół. Gotować, aż rumiane, 2 do 3 protokół. Przekręcić filety; gotować do nieprzezroczystego w środku, 2 do 3 minut.
Przenieść na talerze; przykryć, aby się ogrzać.
Dodać orzechy laskowe do tej samej patelni na średnim ogniu. Tosty do złotego, 1 do 2 minut.
Dodać 3 łyżki masła i gotować, aż złoty, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. SOS podzielić na filety, posypać natką pietruszki i startą skórką cytryny.
Podawać z cytrynowymi klinami.
W porcji: 322 kalorie, 19 g tłuszczu, 1 g błonnika