Bas w paski z koprem włoskim na Podsmażonym szpinaku
Bas w paski z koprem włoskim nad smażonym szpinakiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, sól, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Cały Bas W Paski Z Koprem Włoskim I Pomidorem, Smażony bas w paski z letnimi warzywami, oraz Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim.
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 5 składników, rzucając dobrze płaszcz. Ułóż mieszaninę kopru włoskiego w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 30 minut lub do lekko rumiane, mieszając raz.
Umieścić mieszaninę kopru włoskiego w misce; wymieszać z cukrem, kaparami i octem.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Aby przygotować rybę, umieść filety basowe w paski na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania.
Filety posmarować równomiernie 2 łyżkami oliwy z oliwek; posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Grilluj ryby 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Trzymaj ciepło.
Aby przygotować szpinak, podgrzej 2 łyżeczki oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 2 minuty lub aż złoty, często mieszając.
Dodaj połowę szpinaku i gotuj 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodaj pozostały szpinak; gotować 2 minuty lub aż zwiędną, często mieszając.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść 1/2 szklanki mieszanki szpinaku na każdym z 8 talerzy; top każdy z 1 filet i około 1/4 szklanki smaków.