Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką

Need a przyprawa bezglutenowa i pescatariańska? Pasiasty bas i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $7.54 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 441g tłuszczu, oraz w sumie 4233 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską, gałązkę tymianku, filet z basu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem, Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim, oraz Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić skórkę filetu solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w piekarniku saute patelni do średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, skórkę od strony dołu, i smaż przez minutę, aż utworzy się niewielka Skórka i filet nie przykleja się do patelni.
Umieść patelnię saute w gorącym piekarniku na 6 do 8 minut, aż miąższ jest twardy i gotowane przez.
Wyjmij patelnię saute z piekarnika i umieść ją na piecu na średnim ogniu.
Dodać masło, czosnek, szalotka, rozmaryn i tymianek i baste ryby z sosem.
Filet wyjąć na papierowy ręcznik.
Na talerzu ułożyć łyżkę zakonserwowanego sosu cytrynowego i na wierzchu ułożyć 3-4 grillowane marchewki. Filet ułożyć na boku marchewki i udekorować koperkiem.
Umieść składniki w blenderze i zmiksuj, aż sos będzie gładki i kremowy. Uwaga kucharza: aby zrobić domowe konserwowane cytryny, zanurz 6 cytryn Meyer, poćwiartowanych, w ćwiartce soli i ćwiartce cukru i wody przez 30 dni.
Obierz marchewki i umieść je w misce.
Dodać sól, pieprz i oliwę z oliwek i wymieszać. Ułóż marchewki na blasze ustawionej na patelni z blachą i podsmaż je pod wstępnie rozgrzaną salamandrą na wysokiej przez 4 minuty, obracając ją do niskiej przez kolejne 4 minuty. Są one wykonywane, gdy są one przetargu widelec z lekkim kęsem i mają ładny palony kolor.