Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką

Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką
Need a przyprawa bezglutenowa i pescatariańska? Pasiasty bas i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $7.54 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 441g tłuszczu, oraz w sumie 4233 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską, gałązkę tymianku, filet z basu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem, Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim, oraz Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić skórkę filetu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać olej w piekarniku saute patelni do średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, skórkę od strony dołu, i smaż przez minutę, aż utworzy się niewielka Skórka i filet nie przykleja się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść patelnię saute w gorącym piekarniku na 6 do 8 minut, aż miąższ jest twardy i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij patelnię saute z piekarnika i umieść ją na piecu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać masło, czosnek, szalotka, rozmaryn i tymianek i baste ryby z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Filet wyjąć na papierowy ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Na talerzu ułożyć łyżkę zakonserwowanego sosu cytrynowego i na wierzchu ułożyć 3-4 grillowane marchewki. Filet ułożyć na boku marchewki i udekorować koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Umieść składniki w blenderze i zmiksuj, aż sos będzie gładki i kremowy. Uwaga kucharza: aby zrobić domowe konserwowane cytryny, zanurz 6 cytryn Meyer, poćwiartowanych, w ćwiartce soli i ćwiartce cukru i wody przez 30 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meyer LemonMeyer Lemon
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Obierz marchewki i umieść je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać sól, pieprz i oliwę z oliwek i wymieszać. Ułóż marchewki na blasze ustawionej na patelni z blachą i podsmaż je pod wstępnie rozgrzaną salamandrą na wysokiej przez 4 minuty, obracając ją do niskiej przez kolejne 4 minuty. Są one wykonywane, gdy są one przetargu widelec z lekkim kęsem i mają ładny palony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn