Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką

Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką
Need a przyprawa bezglutenowa i pescatariańska? Pasiasty bas i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $7.54 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 441g tłuszczu, oraz w sumie 4233 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską, gałązkę tymianku, filet z basu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem, Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim, oraz Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić skórkę filetu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej w piekarniku saute patelni do średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, skórkę od strony dołu, i smaż przez minutę, aż utworzy się niewielka Skórka i filet nie przykleja się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię saute w gorącym piekarniku na 6 do 8 minut, aż miąższ jest twardy i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjmij patelnię saute z piekarnika i umieść ją na piecu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać masło, czosnek, szalotka, rozmaryn i tymianek i baste ryby z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Filet wyjąć na papierowy ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Na talerzu ułożyć łyżkę zakonserwowanego sosu cytrynowego i na wierzchu ułożyć 3-4 grillowane marchewki. Filet ułożyć na boku marchewki i udekorować koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Umieść składniki w blenderze i zmiksuj, aż sos będzie gładki i kremowy. Uwaga kucharza: aby zrobić domowe konserwowane cytryny, zanurz 6 cytryn Meyer, poćwiartowanych, w ćwiartce soli i ćwiartce cukru i wody przez 30 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meyer LemonMeyer Lemon
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Obierz marchewki i umieść je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać sól, pieprz i oliwę z oliwek i wymieszać. Ułóż marchewki na blasze ustawionej na patelni z blachą i podsmaż je pod wstępnie rozgrzaną salamandrą na wysokiej przez 4 minuty, obracając ją do niskiej przez kolejne 4 minuty. Są one wykonywane, gdy są one przetargu widelec z lekkim kęsem i mają ładny palony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn