Bas w karczochach i bulionie pomidorowym
Bass w karczochach i bulionie pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 465 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z labraksa, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Pan-Seared Sea Bass w pomidorowym bulionie z kopru włoskiego, Grillowany bas z kwaśnym bulionem pomidorowym, oraz Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w 2 łyżkach oleju w 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i złocisty, około 6 minut.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodać wino i gotować 1 minutę.
Dodaj karczochy serca, pomidory (w tym sok), oliwki, woda, 1/2 łyżeczki soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie osuszyć rybę i posypać pozostałymi 3/4 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przenieść sos do 13 - przez 9 - przez 2-calowy (3-quart) szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia i zorganizować ryby (bez tłoczenia) nad sosem. Rybę posmarować masłem i przykryć naczyniem szczelnie folią. Pieczeń, aż ryba jest po prostu nieprzezroczyste i gotowane przez, 12 do 14 protokół.
W międzyczasie wymieszać skórkę i pozostałe 2 łyżki oleju.
Przelać rybę z warzywami i bulionem do płytkich misek i podawać skropione oliwą pomarańczową.
Pełna analiza tego przepisu"