Bary Śniadaniowe Z Ciemną Czekoladą I Malinami

Bary Śniadaniowe Z Ciemną Czekoladą I Malinami
Need a wegetariański posiłek poranny? Bary śniadaniowe z ciemną czekoladą i malinami mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, masło, owoce maliny spread, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj ciemna czekolada malina śniadanie piec, Batoniki Z Ciemnej Czekolady I Malin, oraz Batoniki Z Ciemnej Czekolady I Malin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającą folią aluminiową lub papierem do pergaminu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu; umieścić czekoladę i masło w górnej części podwójnego kotła. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 minut lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Zdjąć z ognia.
5
Połącz mieszaninę czekolady, cukier i kolejne 3 składniki w dużej misce i mieszaj, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać mąkę, następnie jajka, mieszając do połączenia. Złożyć płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
7
Wlać ciasto równomiernie do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać malinami, naciskając jagody delikatnie w połowie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
9
Piec 30 minut. (Środek będzie wilgotny.) Całkowicie schłodzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Pokroić na 10 sztabek. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez 10 dni lub zamrażać do 2 miesięcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W8 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn