Bary Śniadaniowe Z Ciemną Czekoladą I Malinami
Need a wegetariański posiłek poranny? Bary śniadaniowe z ciemną czekoladą i malinami mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, masło, owoce maliny spread, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj ciemna czekolada malina śniadanie piec, Batoniki Z Ciemnej Czekolady I Malin, oraz Batoniki Z Ciemnej Czekolady I Malin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającą folią aluminiową lub papierem do pergaminu. Odstawić.
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu; umieścić czekoladę i masło w górnej części podwójnego kotła. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 minut lub do stopienia.
Połącz mieszaninę czekolady, cukier i kolejne 3 składniki w dużej misce i mieszaj, aż dobrze się wymieszają.
Dodać mąkę, następnie jajka, mieszając do połączenia. Złożyć płatki.
Wlać ciasto równomiernie do przygotowanej patelni.
Posypać malinami, naciskając jagody delikatnie w połowie ciasta.
Piec 30 minut. (Środek będzie wilgotny.) Całkowicie schłodzić na stojaku.
Pokroić na 10 sztabek. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez 10 dni lub zamrażać do 2 miesięcy.