Bary Sunshine
Sunshine bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pestek dyni, owsa owsianego, złotego syropu i cukru muscovado. 178 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Morning Sunshine Bars, Good Morning Sunshine Bars, oraz Good Morning Sunshine Bars.
Instrukcje
Pokroić tropikalny medley na kawałki za pomocą nożyczek kuchennych. Przełóż owies, płatki zbożowe, kokos i owoce do dużej miski i dobrze wymieszaj, używając drewnianej łyżki lub czystych rąk.
Orzechy laskowe i słonecznik, sezam lub pestki dyni umieścić na patelni bez oleju i, na umiarkowanym ogniu, mieszać, aż zostaną lekko upieczone. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wrzucić do miski i wymieszać.
Na małą patelnię włożyć cukier, syrop i masło i delikatnie podgrzać, mieszając drewnianą łyżką, aż się stopią, następnie gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, aż będzie nieco grubsze i syropowate.
Szybko wymieszaj syrop do suchej mieszanki, mieszając, aż wszystko zacznie się wiązać i nie będzie suchych plam.
Szybko włóż do 20-centymetrowej kwadratowej puszki i dociśnij tylną łyżką, aby wyrównać powierzchnię. Pozostawić do ostygnięcia i ustawić około 2 godzin.
Pokrój mieszaninę na 6 w jedną stronę i 3 w drugą, aby uzyskać 18 barów. Przechowywać w puszce lub szczelnie owinięte w folię przez okres do tygodnia.