Bary kawowe to lacto ovo vegetarian przepis z 24 porcjami. Ten napój ma 182 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają migdałów, mleka, masła i mąki. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Batony Coffee Crunch, Cynamonowe Bary Kawowe, oraz Batony Z Kremem Kawowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, kardamon i sól; odłóż te suche składniki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Kardamon
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Połącz mleko i kawę rozpuszczalną w rondlu i podgrzej na średnio niskim poziomie. Mieszaj, aż kawa się rozpuści i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa Rozpuszczalna
Kawa
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
W dużej misce posmaruj masło lub margarynę białym cukrem i 1 szklanką cukru cukierniczego. Ubij jajko, a następnie ubij mieszankę kawy. Stopniowo mieszaj mieszaninę suchych składników i złóż migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Cukier Granulowany
Masło
Migdały
Kawa
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozłóż ciasto równomiernie na blasze do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piecz przez 18-20 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Aby zrobić lukier: włóż 1 szklankę cukru cukierniczego do miski. Ubij odparowane mleko i ekstrakt waniliowy. Stopniowo ubijaj pozostałe 2 szklanki cukru cukierniczego. Kontynuuj ubijanie do uzyskania pożądanej konsystencji. Jeśli konsystencja jest zbyt gęsta, dodaj trochę więcej mleka; jeśli jest zbyt cienki, dodaj więcej cukru pudru.