Bary Jagodowo-Owsiane

Bary Jagodowo-Owsiane
Bary jagodowo-owsiane to bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, jagód, musu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie).

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia i odstawić. Włożyć 1 1/2 szklanki płatków owsianych do blendera i zmielić na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlej do średniej wielkości miski i dodaj pozostałą płatki owsiane, cynamon, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Płatki OwsianePłatki Owsiane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dobrze wymieszać. Wymieszać z sosem jabłkowym, pozostałym nektarem z agawy, wodą i wanilią i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Rozłóż połowę ciasta na przygotowaną patelnię, dobrze wygładzając, aby pokryć dno patelni. Łyżka nadzienia borówki na ciasto, i przykryć borówki z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Piec przez 30 minut, lub do góry jest lekko rumiane. Pozostawić do ostygnięcia przed cięciem na pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn