Bary Jagodowo-Owsiane
Bary jagodowo-owsiane to bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, jagód, musu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie).
Instrukcje
Zdjąć z ognia i odstawić. Włożyć 1 1/2 szklanki płatków owsianych do blendera i zmielić na drobny proszek.
Wlej do średniej wielkości miski i dodaj pozostałą płatki owsiane, cynamon, proszek do pieczenia i sól.
Dobrze wymieszać. Wymieszać z sosem jabłkowym, pozostałym nektarem z agawy, wodą i wanilią i dobrze wymieszać.
Rozłóż połowę ciasta na przygotowaną patelnię, dobrze wygładzając, aby pokryć dno patelni. Łyżka nadzienia borówki na ciasto, i przykryć borówki z pozostałym cieście.
Piec przez 30 minut, lub do góry jest lekko rumiane. Pozostawić do ostygnięcia przed cięciem na pręty.