Bary borówkowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Ta przystawka ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru cukierniczego, skracania, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Jagodami, Batoniki Z Jagodami, oraz Batoniki Z Jagodami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 9 calowy plac pieczenia naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Aby skorupa: krem skracanie, cukier, jedno jajko, mleko i ekstrakt migdałowy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Skracanie
Krem
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukier
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszać w mące i proszku do pieczenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
4
Rozłóż równomiernie skórkę na patelni do pieczenia. Wierzch z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Aby polewa: w średniej misce, ubić dwa jajka i serek, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem pudrem i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozłożone na jagodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Piec 55 do 60 minut, lub do firmy w dotyku. Schłodzić na patelni przed krojeniem.