Barszcz

Barszcz
Barszcz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 20g białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka octu winnego, kapusta włoska, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Barszcz II, Barszcz, oraz Barszcz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek bulionu, goleń wołowy i cebulę, aby zagotować w dużym garnku. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
BulionBulion
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przenieść mięso na powierzchnię roboczą; przyciąć tłuszcz, ścięgna i kości i wyrzucić. Mięso posiekać; przykryć i schłodzić. Chłodny bulion lekko. Chill uncovered in pot unto cold, co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Łyżka tłuszczu z wierzchu schłodzonego bulionu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
4
Dodaj pozostałe 4 szklanki bulionu w puszkach, buraki, marchew i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać z kapustą i 1/2 szklanki koperku; gotować do miękkości, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z octem. Zupa z chochli do misek. Wierzch z jogurtem i pozostałym 1/4 szklanki koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
MarchewMarchew
OcetOcet
ZiemniakZiemniak
JogurtJogurt
BurakBurak
BulionBulion
KoperKoper
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
5
W porcji: kalorie, 223; tłuszcz całkowity, 2 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol, 11 mg
6
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn