Barszcz

Barszcz
Przepis Barszcz może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 45 minut. Ta zupa ma 172 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,21 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka buraków, pełnoziarnistego jogurtu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Barszcz II, Barszcz, oraz Barszcz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę posiekać i podsmażyć w 1 łyżce oliwy z oliwek na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
2
Dodać buraki, bulion i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut, lub aż buraki są miękkie. Czysta mieszanka w blenderze do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ubij 1/2 szklanki gorącej zupy do 1 szklanki jogurtu i wymieszaj mieszaninę jogurtu do zupy, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn