Barossa Krem

Barossa Krem
Barossa krem może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz żółtka jaj, wodę, korę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Łatwy tort lodowy z batem waniliowym i nadzieniem z kremem czekoladowym, oraz Szwajcarskie lody migdałowe z lodów bezmlecznych / wywiad z autorem i gratisy.

Instrukcje

1
Suszone morele moczyć w zimnej wodzie 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morele SuszoneMorele Suszone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Spuścić i rezerwy 1/2 szklanki wody. Winogrona obrać i pozostawić do maceracji w brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
WinogronaWinogrona
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Umieść morele, korę cynamonu i wodę w rondlu, gotuj powoli, aż morele będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Usunąć korę cynamonu i puree. Żółtka ubić z cukrem. Mleko zagotować i zalać mieszanką żółtkową. Żelatynę zmiękczyć odrobiną zimnej wody i wymieszać z kremem. Pozostawić do ostygnięcia i po zagęszczeniu dodać puree z moreli i 20 czarnych winogron. Złóż bitą śmietanę i umieść w formie (która została wypłukana lodową wodą). Schłodzić co najmniej 1 godzinę. Rozpuścić śmietanę i udekorować kopcem winogron zmacerowanych w brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Winogrona CzarneWinogrona Czarne
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
WinogronaWinogrona
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
KoraKora
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn