Barilla ® Veggie Elbows makaron z serem z chrupiącą bułką tartą

Barilla ® Veggie Elbows makaron z serem z chrupiącą bułką tartą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 931 kalorii, 28g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiący Serek Wegetariański, Makaron z serem z bułką tartą czosnkową, zwykły i Chipotle, oraz Filety rybne maruji z pomidorami, kaparami, bułką tartą i serem.
Instrukcje
Saute Panko bułka tarta na średniej patelni z oliwą z oliwek przez 2-3 minuty lub do lekko rumiane i chrupiące, odstawić.
Doprowadzić duży i mały garnek wody do wrzenia.
Tymczasem na dużej patelni saute czosnek w oliwie z oliwek, aż lekko żółty kolor; dodać okra i saute przez 1 minutę.
Dodać śmietanę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i dodać sery Fontina i Asiago powoli do włączenia.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić 1 minutę w wymaganym czasie gotowania i wymieszać z sosem i serem Parmigiano. Doprawić do smaku solą i białym pieprzem.
Wierzch z chrupiącą bułką tartą.