Barilla® bezglutenowe Rotini ze Zwęglonym Pesto z zielonej cebuli, prażonymi nerkowcami i żurawiną

Barilla® bezglutenowe Rotini z Zwęglonym Pesto z zielonej cebuli, prażonymi nerkowcami i żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka soli i pieprzu, żurawiny, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kostki lodu, można śledzić to danie główne z Nektarynka, jeżyna i pekan jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z prażonym jęczmieniem Cacio e Pepe i pesto z rukoli, Kurczak, kukurydza i zielona cebula Rotini, oraz Zwęglona fasolka szparagowa z cytrynowym Pesto werbena dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie podgrzać piekarnik do 425 stopni F i doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Żurawinę umieścić w misce z gorącą wodą do namoczenia.
Wrzucić zieloną cebulę z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na blasze i piec w piekarniku, aż lekko zwęglone, o 10 protokół.
Wyjąć cebulę z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W blenderze połączyć cebulę, orzechy nerkowca i ser Parmigiano, puls przez 5 sekund.
Powoli skropić pozostałą oliwę i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać kostki lodu i puree.
Wyjąć pesto z blendera i umieścić w dużej misce.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Do pesto dodaj płyn do gotowania, makaron i odsączoną żurawinę, a następnie wymieszaj, aby połączyć.