Bardzo jagodowe ciasto jogurtowe ze skórką Cheerios®

Bardzo jagodowe ciasto jogurtowe ze skórką Cheerios®
Bardzo jagodowe ciasto jogurtowe z Cheerios ® Crust może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 104 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jagód, brązowy cukier, kremowy jogurt waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jogurtowe Truskawki Cheerios, Cheerios® tarty z jogurtem i jagodami, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, wymieszać składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Mocno i równomiernie docisnąć mieszaninę do dna i boku płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 5 do 10 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna brązowy; ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W średniej misce, delikatnie wymieszać składniki wypełniające, aż do wymieszania; łyżka do schłodzonej skorupy. Przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn