Bardzo Grube Szarlotki

Bardzo Grube Szarlotki
Przepis bardzo gruba Szarlotka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 408 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 482 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz masło, sól, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Extra Grube Truskawkowe Koktajle Mleczne, Najłatwiejszy Crockpot Extra Gruby Biały Kurczak Chili, oraz Extran Easy Cranberry Apple Pie.

Instrukcje

1
1 Zacznij od skorupy. W maszynce połączyć mąkę, migdały, sól i brązowy cukier, pulsować, Aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować 6 do 8 razy, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Dodaj mleko 1 łyżkę na raz, pulsując, aż mieszanina zestali się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjmij ciasto z maszyny i uformuj na 2 krążki. Owinąć każdy w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.2 Gdy ciasto stygnie, zacznij gotować jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Wymieszaj 1/2 szklanki białego cukru i 1/4 szklanki brązowego cukru, sól, zmielony imbir i cynamon w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
RamięRamię
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Dodać jabłka i skórkę z cytryny i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Przenieść jabłka do dużego, grubego DNA pokryte patelni lub holenderski piekarnik i gotować, przykryte, na średnim ogniu, często mieszając, aż jabłka są po prostu miękkie, gdy szturchnął widelcem, ale nadal zachować swój kształt-około 15 do 20 minut (ale nie tak długo, aby jabłka przekształcić się w mus jabłkowy, umieścić jabłka w durszlak nad miską, aby odsączyć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Odcedzić jak najwięcej soku.3 Rozgrzej piekarnik do 218° blachą do pieczenia na stojaku na najniższym poziomie piekarnika.4 powrót do skorupy. Podczas gdy jabłka są chłodzenia i opróżniania, wyjąć jeden krążek skorupy z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5-10 minut.
10
Posypać mąką na wierzchu dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
11
Rozwałkuj wałkiem do ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowego koła; około 1/8 cala grubości. Gdy rozwałkowujesz ciasto, użyj metalowej szpatułki, aby sprawdzić, czy ciasto nie przykleja się do powierzchni poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
W razie potrzeby dodać kilka posypek mąki, aby ciasto nie przywierało. Delikatnie złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
13
Umieść na 9-calowym talerzu pie, wyrównując krotnie ze środkiem patelni. Delikatnie rozłóż i naciśnij w dół, aby wyrównać naczynie z ciastem.5
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodaj nadzienie do ciasta.
15
Dodaj nadzienie jabłkowe do wyłożonej cieście patelni. Posypać 1 łyżką soku z cytryny. Kropka z masłem.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
16
Rozwałkuj drugi dysk ciasta, jak wcześniej. Delikatnie obrócić na wierzch jabłek w cieście. Uszczypnij górną i dolną część ciasta mocno razem. Przycinaj nadmiar ciasta nożycami kuchennymi, pozostawiając zwis 3/4 cala. Fold ciasto pod siebie tak, że krawędź krotnie jest równo z krawędzią patelni. Krawędzie flet za pomocą kciuka i palca wskazującego lub naciśnij widelcem. Zdobądź górną część ciasta czterema 2-calowymi cięciami, aby para z ciasta do gotowania mogła uciec. Ubij żółtko śmietaną i umyj powierzchnię ciasta szczotką do ciasta.7 Ustaw ciasto na rozgrzanej blasze do pieczenia (aby złapać wszelkie soki, które mogą uciec z ciasta podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Piec w temperaturze 425 ° F przez 15 minut. Obniżyć ciepło do 191° i gotować przez dodatkowe 50 minut, aż pęcherzyki napełniania w środku i skorupa zamienia złoty kolor. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1,5 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Pokroić w kliny i podawać z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn