Bardzo Cienkie Kanapki Z Grillowanym Serem

Bardzo Cienkie Kanapki Z Grillowanym Serem
Bardzo cienkie kanapki z grillowanym serem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 348 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz deli deluxe american cheese, Pepperidge Farm bread, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Crockpot Pulled Pork + Beer Cheese Kanapki Z Grillowanym Serem, Grillowane kanapki z serem i makaronem, oraz Najlepsze W Historii Kanapki Z Grillowanym Serem.

Instrukcje

1
Rozłóż tyle masła, aby pokryć obie strony każdej kromki chleba. (Tak, oba.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Dodać kromki chleba i gotować, przesuwając je wokół patelni, jak gotować, aż nawet złoty kolor na pierwszej stronie, o 2 protokół. Obróć dwa plastry i top każdy z dwoma plastrami sera. (Ser powinien iść bezpośrednio na gotowanej stronie).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Ułóż pozostałe dwie kromki chleba na wierzchu, tworząc dwie kanapki z serem i rumianymi bokami w środku, a jeszcze nie ugotowanymi bokami Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
5
Kanapki gotować, delikatnie obracając je wokół patelni od czasu do czasu, aż DNA są złotobrązowe, o 2 protokół. Odwróć i gotuj pozostałą stronę, delikatnie obracając je wokół patelni od czasu do czasu, aż pozostała strona będzie złotobrązowa, o dwie minuty dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn