Bardzo chrupiący język z pastą z fasoli Chili i pieprzem Syczuańskim

Bardzo chrupiący język z pastą z fasoli Chili i pieprzem Syczuańskim może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka, pastę z fasoli chili syczuańskiej, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasta ryżowe z pastą Chili, fermentowaną czarną fasolą i pieprzem Syczuańskim, Latkes z pieprzem Syczuańskim, oraz Smażony kurczak z pieprzem Syczuańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść język (y) w garnku i przykryj wodą lub wywarem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, następnie przykryć i gotować do miękkości, około trzech godzin, dodając dodatkowy płyn w razie potrzeby.
Niech język ostygnie, a następnie wyjmij język z kolby i odłóż kolbę na bok do innego użycia.
Gdy język jest wystarczająco chłodny, aby go obsługiwać, zdejmij zewnętrzną membranę z języka i wyrzuć.
Pokroić język w plastry nieco grubsze niż 1/4 cala.
Dodaj 1/4 oleju szklanki na patelni i miejsce na średnim ogniu, aż mieni się. Praca w partiach, dodać plastry języka i gotować, aż brązowy i chrupiące z jednej strony, o 3 protokół. Flip i brown po drugiej stronie, kolejne 3 minuty. (Zmniejszyć ciepło, jeśli język lub olej jest palenie nadmiernie). Jak plastry języka brązowy, przenieść na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w woku ustawionym na średnim małym ogniu, aż się połysk.
Dodaj chilis, szalotki,i pieprz Syczuan, i smażyć aż aromatyczne, 20 do 30 sekund.
Dodaj plastry języka do woka.
Dodać pastę z fasoli chili i energicznie smażyć, aby pokryć język, o 20 sekund dłużej.
Dodać wino ryżowe i sos sojowy.
Dodać sól do smaku, około 1/2 łyżeczki. Mieszając język wokół wok równomiernie rozprowadzić przyprawy.
Wyjąć z ognia, wymieszać olej(y) i podawać natychmiast.