Bardzo, Bardzo Dobry Sernik

Bardzo, Bardzo Dobry Sernik
Bardzo, bardzo dobry Sernik wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 988 kalorii, 12g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, cukru, śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cholernie Dobry Sernik, Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego ubić masło, serek śmietankowy i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubić jajka, pojedynczo, aż do wymieszania. Wymieszać w śmietanie, skrobi kukurydzianej i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Owiń dno patelni sprężynowej folią aluminiową. Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Umieść patelnię sernika na ręczniku, wewnątrz patelni do pieczenia i umieść patelnię do pieczenia na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków patelni sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 60 minut, lub aż środek sernika będzie po prostu jędrny. Schłodzić w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż zestaw przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn