Bardziej Cienkie I Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe
Need a deser wegetariański? Bardziej cienkie & chrupiące ciasteczka czekoladowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 100. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, chipsów czekoladowych, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bardziej Cienkie I Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe, Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe, oraz Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. ubić masło do kremowej za pomocą miksera elektrycznego. Ubij w obu cukrach i wanilii. Gdy kremowy, ubić w jajku. Po wymieszaniu jajka ubić sól i sodę oczyszczoną.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż prawie się zmieszasz.
Dodać kawałki czekolady i mieszać, aż zniknie cała mąka.Wyłożyć dwie duże blachy do pieczenia zwykłą folią.Używając miary 1/4 łyżeczki, Zbierz zaokrąglone łyżki ciasta, z których każda zawiera około 3 chipsy czekoladowe (będziesz miał to, co wydaje się być dużo chipsów i mały kawałek ciasta). Kształt w kulki wielkości marmuru i zorganizować na arkuszach do pieczenia odstępy około 1 1/2 cala od siebie.
Piec jeden arkusz na raz przez 25 minut lub aż ciasteczka są równomiernie rumiane.
Ostudzić lekko, a następnie usunąć z blach do pieczenia, aby zakończyć chłodzenie.