Barcelona Burgers

Barcelona Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Barcelona hamburgery spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 780 kalorii, 48g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka czosnku, ser manchego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Barcelona Pies, Pinchos, Barcelona style, oraz Paellan w Barcelonie: spisek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjmij skórkę z 1 kromki chleba i rozdrzyj chleb na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Dodaj do patelni wraz z czosnkiem i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać migdały i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
5
Przełożyć do mini robot lub blendera wraz z pieczoną papryką, octem, pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki papryki i 1/4 łyżeczki soli. Pulsuj, aż będzie lekko masywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Delikatnie wymieszać mielone mięso, szalotki, 1 łyżeczka soli i pozostałą 1/2 łyżeczki papryki w misce z rąk, aż po prostu połączone. Formować na cztery 1-calowe grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Pędzel z oliwą z oliwek, następnie dodać paszteciki i gotować, aż rumiane na dole, 4 do 5 protokół. Flip i top paszteciki z serem; gotować 4 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Na pozostałych 8 kromkach chleba rozprowadzić pieczony sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Hamburgery podawać na chlebie z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn