Barcelona Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Barcelona hamburgery spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 780 kalorii, 48g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka czosnku, ser manchego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Barcelona Pies, Pinchos, Barcelona style, oraz Paellan w Barcelonie: spisek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Wyjmij skórkę z 1 kromki chleba i rozdrzyj chleb na 1-calowe kawałki.
Dodaj do patelni wraz z czosnkiem i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Dodać migdały i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Przełożyć do mini robot lub blendera wraz z pieczoną papryką, octem, pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki papryki i 1/4 łyżeczki soli. Pulsuj, aż będzie lekko masywny.
Delikatnie wymieszać mielone mięso, szalotki, 1 łyżeczka soli i pozostałą 1/2 łyżeczki papryki w misce z rąk, aż po prostu połączone. Formować na cztery 1-calowe grube paszteciki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Pędzel z oliwą z oliwek, następnie dodać paszteciki i gotować, aż rumiane na dole, 4 do 5 protokół. Flip i top paszteciki z serem; gotować 4 do 5 Więcej minut.
Na pozostałych 8 kromkach chleba rozprowadzić pieczony sos pieprzowy.
Hamburgery podawać na chlebie z sałatą.
Zdjęcia Antonis Achilleos