Barb-a-fu jest wegańskie przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 293 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, sos sojowy, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka babci Barb, Bonnie Blue-Barb Pie, oraz Barb ' s Best Zucchini Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, płatki czerwonej papryki, czosnek w proszku, chili w proszku, sól i pieprz w zamykanej plastikowej torbie; wstrząsnąć, aby wymieszać. Delikatnie potrząśnij plastrami Tofu z mieszanką mąki kukurydzianej, aby pokryć, a następnie strząśnij nadmiar i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Piec tofu w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, następnie odwrócić kawałki i nadal gotować przez dodatkowe 10 minut. W międzyczasie rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać mieloną cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 3 protokół. Wymieszać z sosem sojowym i sosem barbeque. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć ciepło do niskiej i ogrzać, aż tofu jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Po zakończeniu pieczenia tofu wlać gorący sos z grilla na wierzch, a następnie powrócić do piekarnika i piec przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę