Barb-a-fu
Barb-a-fu jest wegańskie przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 293 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, sos sojowy, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka babci Barb, Bonnie Blue-Barb Pie, oraz Barb ' s Best Zucchini Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, płatki czerwonej papryki, czosnek w proszku, chili w proszku, sól i pieprz w zamykanej plastikowej torbie; wstrząsnąć, aby wymieszać. Delikatnie potrząśnij plastrami Tofu z mieszanką mąki kukurydzianej, aby pokryć, a następnie strząśnij nadmiar i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec tofu w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, następnie odwrócić kawałki i nadal gotować przez dodatkowe 10 minut. W międzyczasie rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Dodać mieloną cebulę i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 3 protokół. Wymieszać z sosem sojowym i sosem barbeque. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć ciepło do niskiej i ogrzać, aż tofu jest gotowy.
Po zakończeniu pieczenia tofu wlać gorący sos z grilla na wierzch, a następnie powrócić do piekarnika i piec przez dodatkowe 5 minut.