Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym

Powolne pieczenie baranka z pesto migdałowo-miętowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 381 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka śliwkowych migdałów, ser parmigiano-reggiano, kliny cytrynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw), oraz Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczenie jagnięciny obficie doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię i schłodzić na noc. Doprowadzić pieczenie do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
W robocie kuchennym, pulsować migdały z czosnkiem, aż drobno posiekane.
Dodać liście mięty, ser i 3/4 szklanki oleju i proces do gładkiej. Pesto doprawić solą.
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać pieczenie i gotować na dużym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
Przenieś pieczenie na dużą patelnię do pieczenia i rozłóż na nich połowę pesto. Przykryć szczelnie folią i pieczemy przez około 2 godziny, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w środek każdej pieczeni zarejestruje 17
Wyjąć folię, zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 i piec przez 30 minut dłużej, aż rumiane na wierzchu.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut.
Usuń sznurki i wyrzeźbić każdy pieczeń w 1/2-cala-grube plastry.
Podawać z pozostałym pesto i cytrynowymi klinami.