Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym

Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym
Powolne pieczenie baranka z pesto migdałowo-miętowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 381 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka śliwkowych migdałów, ser parmigiano-reggiano, kliny cytrynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw), oraz Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczenie jagnięciny obficie doprawić solą i pieprzem, zawinąć w folię i schłodzić na noc. Doprowadzić pieczenie do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W robocie kuchennym, pulsować migdały z czosnkiem, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać liście mięty, ser i 3/4 szklanki oleju i proces do gładkiej. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
SerSer
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pieczenie i gotować na dużym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
7
Przenieś pieczenie na dużą patelnię do pieczenia i rozłóż na nich połowę pesto. Przykryć szczelnie folią i pieczemy przez około 2 godziny, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w środek każdej pieczeni zarejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Wyjąć folię, zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 i piec przez 30 minut dłużej, aż rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Usuń sznurki i wyrzeźbić każdy pieczeń w 1/2-cala-grube plastry.
11
Podawać z pozostałym pesto i cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn