Bar sałatkowy warzywny Stir-fry
Bar sałatkowy warzywny Stir-fry jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sos do smażenia, kalafior i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż ugotować w 1 szklance wody z solą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w 10-calowej patelni lub wok, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kalafior i marchew; gotować i mieszać 4 protokół.
Dodać brokuły; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodać 3 łyżki wody. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodać strąki grochu, paprykę i sos stir-fry; gotować i mieszać aż do całkowitego ogrzania.
Posypać pestkami słonecznika.