Bar sałatkowy Sałatka z kremowym włoskim dressingiem

Bar sałatkowy Sałatka z kremowym włoskim dressingiem
Przepis Sałatka barowa z kremowym włoskim dressingiem jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 6G białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 5 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. To działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Ten przepis z Foodnetwork wymaga marchewki, majonezu, papryki i śmietany. Z łyżką ocena 46%, to danie jest dobre. Kremowy Włoski Beztłuszczowy Sos Sałatkowy, Włoska sałatka jarzynowa z kremowym dressingiem czosnkowym, oraz Bezglutenowa Sałatka z ogórków z kremowym dressingiem do sałatek koperkowych są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Do dressingu: czosnek zmielić nożem, a następnie posypać około 1/8 do 1/4 łyżeczki soli i rozgnieść widelcem na pastę. Bardzo drobno posiekaj pietruszkę, szczypiorek i bazylię i dodaj do czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mięso MieloneMięso Mielone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
W misce wymieszaj mieszankę czosnku, majonez, śmietanę, parmezan, cayenne, paprykę i Worcestershire, często degustując i dostosowując przyprawy w razie potrzeby. Schłodź przez kilka godzin przed podaniem. W razie potrzeby rozcieńczyć odrobiną mleka przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Do sałatki: aby złożyć, ułóż kawałki sałaty lodowej na półmisku. W liniach połóż na startym serze, posiekanej marchwi i plasterkach ogórka, a na wierzch posyp pestkami słonecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Skrop dressing i podawaj.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison de la Villette Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Maison de la Villette Chardonnay
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn