Bar Bruschetta

Bar Bruschetta
Bar Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grubo mozzarellę, ocet winny, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bruschetta, Bruschetta, oraz BLT Bruschetta.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotować grill lub rozgrzać brojlery. Ząbkowanym nożem pokroić chleb w poprzek na 1/2 cala grube plastry. Plastry Grill na stojaku ustawić około 4 cali nad świecące węgle dla 1 do 1 1/2 minut z każdej strony, lub aż złoty kolor brązowy i chrupiące na zewnątrz, ale nadal miękkie wewnątrz. Alternatywnie, plastry mogą być pieczone w partiach pod brojlerem o 4 cale od ciepła 1 do 1 1/2 minut z każdej strony, lub do złotego. Przetrzyj grzanki czosnkiem z jednej strony i lekko posmaruj tę samą stronę olejem. Toasty mogą być wykonane tydzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Na małej patelni gotować szalotki w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną. Wymieszać w pomidor i sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając 30 sekund, lub aż po prostu ogrzewane przez. Do miski wrzucić mieszankę pomidorową z serem, szczypiorkiem, octem, solą i pieprzem, do smaku, i kopiec o 1 łyżkę naoliwionej stronie każdego tosta.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wyrzucić grube łodygi z zieleni i dokładnie umyć liście. Grubo posiekać zieleninę (powinno być około 6 filiżanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
5
Na dużej ciężkiej patelni, gotować pastę czosnkową w oleju na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj zielenie, sól, i pieprz i saute na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż zwiędnie i przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wylać nadmiar płynu.
8
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić do ogrzania. Wymieszać z mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Na ciężkiej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Podsmaż bakłażana, mieszając, przez 3 do 5 minut, lub do miękkości, i przenieść do miski. Do patelni dodać pozostałe 2 łyżki oleju i w nim gotować cebulę i seler na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodaj oliwki, kapary, ocet, cukier, rodzynki, orzeszki piniowe i pomidory i gotuj mieszaninę, przykrytą, mieszając od czasu do czasu, przez 5 do 10 minut, lub do momentu, gdy zostanie ugotowana i seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
12
Przenieś do miski. Natkę pietruszki wymieszać, ostudzić caponata i schłodzić, przykryte, na noc. Doprawić kaponatę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Propozycje win: Kendall Jackson Chardonnay Hahn Estates lub Glass Mountain Merlot Rosemount Shiraz
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Składniki

567papryka habanerorukola, szpinak lub eskarolerukola, szpinak lub eskarole2warzywo (np. szpinak)ocet balsamiczny, lub więcej, do smakuocet balsamiczny, lub więcej, do smaku3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane odsączone kapary butelkoweposiekane odsączone kapary butelkowe1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler2bochenki chrupiący chleb włoski lub Francuskibochenki chrupiący chleb włoski lub Francuski567papryka habanero1/2 szklanki (1/4-calowa kostka) nie obrane bakłażana (o1/2 szklanki (1/4-calowa kostka) nie obrane bakłażana (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane płaskie liście pietruszkidrobno posiekane płaskie liście pietruszki2Spód: okruszki z herbatników grahammielony świeży szczypiorek, lub więcej, do smakumielony świeży szczypiorek, lub więcej, do smaku2ząbki czosnkuząbki czosnku6ząbki czosnku, mielone i tłuczone na pastę z 1/2 łyżeczki grubej soliząbki czosnku, mielone i tłuczone na pastę z 1/2 łyżeczki grubej soli3Spód: okruszki z herbatników grahamzłote rodzynki, opcjonalniezłote rodzynki, opcjonalnie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pestkowe zielone oliwkiposiekane pestkowe zielone oliwki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo rozdrobniona mozzarellagrubo rozdrobniona mozzarella591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula3Spód: okruszki z herbatników grahamorzeszki piniowe, tosty lekkoorzeszki piniowe, tosty lekko3pomidory śliwkowe, pokrojone w 1/4 cala w kostkę (ok. 1 szklanka)pomidory śliwkowe, pokrojone w 1/4 cala w kostkę (ok. 1 szklanka)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa57papryka habaneroricotta salata (twardy solony ser z mleka owczego) lub feta, pokrojona w drobną kostkę (ok. 1/2 szklanki)ricotta salata (twardy solony ser z mleka owczego) lub feta, pokrojona w drobną kostkę (ok. 1/2 szklanki)10krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2largesszalotka, pokrojona cienkoszalotka, pokrojona cienko2Spód: okruszki z herbatników grahamcukier, lub więcej, do smakucukier, lub więcej, do smaku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany, dojrzewający pomidorposiekany, dojrzewający pomidor10krewetki i żyłkiRóżne dodatki, przepisy następująRóżne dodatki, przepisy następują
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn