Banoconut Cream Pie
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Banoconut Cream Pie może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 408 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, mleko, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Banoconut Cream Pie, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak w dolnej trzeciej. Lekko mąki powierzchni roboczej i rozwałkować ciasto na okrągło około 12 cali średnicy i 1/4 cala grubości. Ułóż 9-calową płytkę ciasta z ciastem i złóż nadmiar pod siebie, zaciskając krawędzie w celu uszczelnienia. Przebić podstawę skorupy widelcem kilka razy, wyłożyć kawałek papieru pergaminowego i wypełnić ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec, aż ciasto zacznie się układać, około 20 minut.
Wyjąć masy ciasta i pergaminu i nadal piec, aż ciasto jest suche i lekko brązowy, o 25 protokół więcej.
Pokroić banany w plastry o grubości 1/4 cala i nakładać się, aby wypełnić dno schłodzonej skorupy; odstawić.
W średniej misce umieścić skrobię kukurydzianą i ubić w 1/2 szklanki mleka, następnie żółtka, aż się wmieszają i smooth.In duży rondel ubij razem mleko kokosowe, cukier, sól i pozostałe mleko i zagotuj na średnim ogniu. Po ugotowaniu powoli ubijaj mieszankę żółtkową i zmniejszaj ciepło do średnio niskiego poziomu. Używając gumowej szpatułki, stale mieszaj i zeskrobuj dno garnka, aby zapobiec przypaleniu; gotuj, aż mieszanina osiągnie 82° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 5 do 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Wlać gorący krem do skorupy ciasta i ostudzić do temperatury pokojowej, o 15 protokół. Raz ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce, aż twarde i schłodzone, co najmniej 30 minut lub do 12 godzin.Do polewy: gdy będzie gotowa do podania, śmietanę i cukier puder Połącz w schłodzonej misce i ubijaj do uzyskania średnich szczytów.
Rozprowadzić równomiernie na powierzchni ciasta i posypać prażonym kokosem śmietaną.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 8 godzin.