Need a przystawka bezglutenowa? Bangers i zacieru może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2747 kalorii, 64G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 13,67 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Foodista wymaga nasion kopru, bulion z kurczaka,musztarda i ziemniaki russet. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash, oraz Bangers & Mash.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 180C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na płytkiej patelni umieścić razem kiełbaski i jabłka i piec przez 30 minut.
W średnim rondlu gotuj rutabagas w wodzie, aby przykryć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić, powrócić do tego samego garnka i zacieru, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
W innym średnim rondlu zagotować ziemniaki w wodzie, dodać 1/4 łyżki soli i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Odcedzić, powrócić do tego samego garnka i umieścić na bardzo małym ogniu, przykryć ręcznikiem kuchennym i pozostawić do wyschnięcia na 15 minut. Ugotowane ziemniaki rozgnieść z maślanką, gałką muszkatołową, białym pieprzem i pozostałą 1 / 4 łyżką soli, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Słonina Wieprzowa
8
Dla brązowego sosu cebulowego, podczas gdy bangers i zacieru są gotowania, rozgrzać olej na patelni wysokiej jednostronnej na średnim ogniu, dodać cebulę, koperek, kminek i gorczycy i gotować, odkryte, 5 minut bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Nasiona Kminku
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodać pokrojone jabłko, raz wymieszać, przykryć i gotować przez 5 minut.
Wlać bulion i wino, mieszając i zeskrobując wszystkie pozostałości patelni do płynu, aż dno patelni będzie idealnie czyste i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wyjąć z ognia, wymieszać zawiesinę maranty, powrócić do ognia i doprowadzić do wrzenia, aby zagęścić, o 30 sekund. Upieczone jabłko rozgnieść, wymieszać z sosem i odstawić.
Aby służyć umieścić po jednej miarce każdego z puree ziemniaczanego, jabłko i brukiew w dół centrum każdego talerza. Każdą kiełbasę pokroić wzdłuż na ćwiartki. Chochla trochę sosu z jednej strony zacieru i top sos z trzech czwartych kiełbasy. Łyżka groszku po drugiej stronie zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala