Bangers and Mash
Bangers and Mash is a bezglutenowe przystawka. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 510 kalorii, 28g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz grubą musztardę, musztardę dijon, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash, oraz Bangers and Mash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Umieść stojak do pieczenia na blasze i ułóż kiełbaski w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec przez 18 do 20 minut, aż kiełbaski są po prostu gotowane przez.
W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym rondlu z 1 łyżką soli i wystarczającą ilością wody, aby przykryć ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut, aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Odcedzić ziemniaki w durszlaku i zwrócić je do rondla.
Dodać masło, creme fraiche, mleko, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista, musztarda Sucha, 1 łyżka soli, i pieprz i ubić ziemniaki na patelni z mikserem ręcznym na niskiej prędkości, aż bardzo gładkie i kremowe.
Aby służyć, kopiec obfite porcję ziemniaków na talerzu obiadowym i góry z kiełbasek, które zostały pocięte na pół po przekątnej.
Posypać świeżą posiekaną natką pietruszki i podawać.