Bananowy chleb z tostami Pekan
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 444 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, masła, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gofry bananowe z prażonymi orzechami pekan, Chleb żytni z suszoną żurawiną i tostami Pekan (Maszyna do chleba), oraz Babeczki bananowe z nadzieniem Bourbon Butterscotch i polewą z pianki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmarować 9×5 calowy metalowy bochenek i kurz mąką. Jeśli masz jakieś, ułóż spód pergaminem. Ten chleb jest trochę lepki.
Wymieszać mąkę, sodę, cynamon i sól i ustawić aside.In miska miksera stojaka, ubić cukier, masło i jajko. Beat w banany, następnie wanilii i mleka. Wymieszać we wszystkich, ale 2 łyżki orzechów pekan i kęsy masła.
Posypać pekany na wierzchu chleb bananowy i piec przez 1 godzinę. Po 45 minutach połóż na chlebie arkusz folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Niech chleb ostygnie na patelni na półce przez około 15 minut, a następnie wyjąć z patelni.