Bananowo-Toffi Drop Scones
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj bułeczki z bananem-toffi. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, oryginalna mieszanka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bananowe Bułeczki Toffi, Toffi Drop Cookies, oraz Toffi Espresso Drop Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, bity toffi, 1/4 szklanki cukru, śmietana do ubijania, wanilia, jajko i banany, aż miękkie formy ciasta.
Upuść ciasto przez 10 czubatych łyżek stołowych na arkusze ciastek (5 na arkusz ciastek).
Blaty pędzla z mlekiem; posypać 2 łyżkami cukru. Przechowywać w lodówce drugi arkusz cookie, podczas gdy pierwszy arkusz cookie piecze.
Piec 11 do 13 minut lub do złotego koloru.