Bananowo-Owsiano-Czekoladowe Ciasteczka
Bananowo-Owsiano-czekoladowe ciasteczka to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bananan Owsiane Ciasteczka Czekoladowe, Banan, Płatki Owsiane, Ciasteczka Czekoladowe, oraz Bananan Owsiane Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników (przez cukier) w misce.
W osobnej misce wymieszać olej, mleko sojowe i wanilię.
Dodać mokrą mieszaninę do suchych składników; wymieszać, aby połączyć. Wchodzisz w banan, orzechy włoskie, i czekoladowe chipsy.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Miarka ciasta na patelnię z małą miarką lodów.
Piec 25 minut lub do złotego koloru, obracając blachę do pieczenia w połowie.
Ostudzić na stojaku z drutu.