Bananowe batoniki z lukrem z brązowego masła
Bananowy chleb bary z brązowym masłem lukier może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, śmietanę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bananowe batoniki z lukrem z brązowego masła, Ciasto bananowe z brązowym masłem z lukrem, oraz Batoniki z cukinii z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 15x10-calowa galaretka w rolce.
Ubij biały cukier, kwaśną śmietanę, 1/2 szklanki zmiękczonego masła i jajka w misce z mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić banany i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać przez 1 minutę. Wymieszać orzechy włoskie do ciasta, aż równomiernie włączone.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, około 27 minut. Super.
Roztopić 1/2 szklanki masła w dużym rondlu na średnim ogniu, aż bulgotanie i złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Cukier, mleko i ekstrakt wanilii ubić na roztopione masło, aż do uzyskania gładkiej konsystencji lukru.
Rozłóż lukier na schłodzonych batonach bananowych.