Banana Split Bars to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten deser ma 330 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru cukierników, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to No Bake Banana Split Cheesecake Bars, Bananowe batony podzielone {smakuj i opowiadaj czwartki}, oraz Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Zrobić studnię w środku i wlać pokruszony ananas, jajka, olej, banany i 1 łyżeczkę wanilii. Wymieszać z wiśniami.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Mróz ciasto jeszcze ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Aby lukier: w średniej misce połączyć roztopione masło, 1 łyżeczkę wanilii i cukier cukierniczy. Ubijaj w mleku, po jednej łyżce stołowej na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.