Banana Empanadas
Przepis Bananan Empanadas jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bananów, jogurtu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bananan Empanadas, Ninfa ' s Bananan Empanadas, oraz Bananowo-Czarna Fasola Empañadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki moczyć w gorącej wodzie przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Mieszaj w skracaniu za pomocą widelca, aż cała mieszanina będzie w granulkach wielkości grochu. Wymieszać z jogurtem i wystarczy 1/2 szklanki zimnej wody, aby trzymać go razem w cieście.
Rozwałkuj ciasto na kwadrat o grubości 1/8 cala. Użyj noża, aby pokroić na cztery kwadraty 8x8 cali. Nie martw się, jeśli nie są idealne.
Rodzynki odsączyć, wymieszać z cynamonem i posiekanymi bananami. Łyżka trochę mieszanki bananów na połowie każdego kwadratu, pozostawiając co najmniej 1/2 cala ciasta odsłonięte na krawędzi do uszczelnienia krawędzi. Złożyć ciasto na owoce, i szczypać krawędzie razem. Upewnij się, że są bezpieczne. Lubię rozwałkować nadmiar ciasta na brzegach, a następnie uszczypnąć go, aż znów będzie cienki. Będziesz chciał mieć około 1/2 cala zamknięcia w końcu. Możesz przyciąć krawędzie, aby były bardziej estetyczne.
Umieść empanadas na blasze do pieczenia.
Ubij razem 1 łyżkę zimnej wody i białka jajka; umyj wierzch.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.