Banan Tapioka Brulee
Banan Tapioca Brulee może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać banany, wanilia, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Z Tapioki Bananowej, Zupa Bananowa, Kokosowa I Perłowa Z Tapioki, oraz Bananowy Crème Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko i mleko ubić trzepaczką w średnim rondlu, aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj granulowany cukier i tapiokę; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać do płytki 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć folią, umieszczając folię bezpośrednio na powierzchni puddingu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia. (Budyń gęstnieje w miarę stygnięcia.)
Rozgrzej brojlery tuż przed podaniem. Odkryj pudding. Ułóż plastry banana w jednej warstwie na budyniu.
Posypać równomiernie brązowym cukrem. Broil, 3 cale od ciepła, 2 do 3 min, lub aż cukier stopi się i karmelizowane.