Banalna Sałatka

Banalna Sałatka
Banalna sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Banalna Sałatka, Sałatka Z Sałaty Corny, oraz Banalna Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij wysoki garnek 2 do 3 cali wody. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kłosy kukurydzy, przykryć garnek zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować 3 do 5 minut w zależności od słodyczy kukurydzy i jak chrupiące lubisz to.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjmij i pozostaw na tyle chłodny, aby obsłużyć. Skrobać kukurydzę z kolb, przesuwając nóż wzdłuż kolby i równoważąc kukurydzę pionowo na tłuszczu końcu kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
W misce połącz skórkę z 1 limonki, sok z 2 limonek i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać szpinak, cebulę, paprykę i kukurydzę. Wrzucić sałatkę do połączenia i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn