Balsamiczny Stek Z Flanki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj stek z flanki balsamicznej. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 257 kalorii, 37g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, stek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Sojowy Stek Balsamiczny, Stek balsamiczno-sojowy, oraz Balsamiczny-Beer Flank Steak.
Instrukcje
Połącz ocet i czosnek w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj stek, obracając się do płaszcza. Zamknąć i odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut, obracając stek od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Posypać równomiernie pieprzem i solą.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić 10 minut; pokroić w cienkie plastry po przekątnej ziarna.