Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami

Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami
Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz oliwę ze słoika suszonych pomidorów, oliwę z oliwek, chlebek pita i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 38%. Spróbuj Balsamiczny Dip fasolowy ze świeżymi warzywami, Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem balsamicznym, oraz Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasola Puree, oliwa z oliwek i 1 łyżka octu w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
FasolaFasola
2
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Skropić olejem pomidorowym i kilkoma kroplami octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podawać z crudités i klinami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn