Balsamiczno-miodowe prażone warzywa korzeniowe

Balsamiczno-miodowe prażone warzywa korzeniowe
Balsamiczno-miodowe prażone warzywa korzeniowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Ta przystawka ma 2412 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na $9.57 za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, ząbki czosnku, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem, Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, oraz The Roots " Balsamiczne Prażone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odciąć dno 1/4 cala każdego ząbka czosnku off, ale nie obierać goździki.Składniki wrzucić do głębokiego naczynia do pieczenia.Pieczemy, nieosłonięte, przez około 30 minut lub do momentu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.Wrzucić warzywa i podgrzać do 400 stopni. Piecz, aż warzywa będą rumiane i karmelizowane (15-20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn