Balsamiczne Szkliwione Żeberka Dziecięce

Balsamiczne Szkliwione Żeberka Dziecięce
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 49 centów za porcję spada w budżecie, balsamiczne Przeszklone żeberka dziecięce mogą być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jeśli masz cukier granulowany, grilluj ciepło: niski, mielona musztarda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 310 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem brązowy cukier, papryka, biały pieprz, tymianek, czosnek w proszku, pieprz Szechuan, i pieprz cayenne w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Usuń membranę z tyłu każdego stojaka żeber i przyciąć mięso z nadmiaru tłuszczu. Doprawić żeberka obficie z masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalane i wytwarza dym, umieść żebra w palaczu lub grillu, mięso do góry i dymu, aż żebra będą lekko zgięte po podniesieniu z jednego końca, 4-5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
W ciągu ostatnich 1/2 godziny gotowania, baste góry każdego stojaka z sosem balsamicznym barbecue i kontynuować palenie do karmelizować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Wyjąć z palacza, pokroić i podawać z pozostałym balsamicznym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn