Balsamiczne Marynowane Jajka

Balsamiczne Marynowane Jajka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Balsamiczne marynowane jajka mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu balsamicznego, cukru, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Balsamiczne Wiśnie Marynowane, oraz Balsamiczny Marynowany Shiitake Crostini.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Cebulę, balsamiczną, wodę, cukier i czosnek umieścić w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyjąć z płyty kuchennej i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
4
Umieść jajka w szklanym słoiku, a ocet na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 do 5 dni przed podaniem; im dłużej, tym lepiej!
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
JajkoJajko
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn