Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Kurczaka
Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 12. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, sól, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Balsamiczna-szkliwiona pierś z kaczki, Powolna Kuchenka Morelowa Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Kurczaka Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść olej roślinny i masło na dużej patelni i umieścić na dużym ogniu. Gdy masło i olej są bulgotanie, dodać piersi z kurczaka na patelni 4 na raz. Zapiekać z każdej strony, aż kurczak będzie złoty, około 1 minuty z każdej strony.
Wyjąć do dużego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi piersiami i odstaw na bok.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są miękkie, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, wrzuć do połączenia, a następnie z octem balsamicznym i czerwonym winem i doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do bańki, a następnie zmniejszyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. [Gotowanie wina w tej mieszaninie nie zmniejsza znacząco zawartości alkoholu.]
Wlej mieszaninę balsamiczną na kurczaka i umieść patelnię w górnej połowie piekarnika na 10 minut lub do momentu, gdy kurczak właśnie się ugotuje.
Wyjąć z piekarnika, udekorować świeżo posiekaną natką pietruszki i włożyć do przygotowanego fartucha.