Balsamiczna Sałatka z buraków i świeżego szpinaku Nicole
Balsamiczna Sałatka z buraków i świeżego szpinaku Nicole może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz wieku ocet balsamiczny, szpinak, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 38 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka z buraków szpinakowych z soczewicą z sosem balsamicznym {bez dodatku cukru}, Sałatka balsamiczna, buraczana i Jagodowa, oraz Ciepła balsamiczna Sałatka z czerwonej kapusty i buraków.
Instrukcje
Wymieszać ocet balsamiczny, biały ocet winny, Chardonnay i cukier w małej misce.
Buraki i cebulę umieścić w małym, zamykanym pojemniku.
Wlać mieszaninę octu na buraki i cebulę, aby całkowicie przykryć. Zamarynuj w lodówce przez 4 do 5 godzin.
Gdy będziesz gotowy do podania, podziel liście szpinaku między cztery talerze sałatkowe. Na wierzch polać mieszanką buraczaną, a sałatki skropić odrobiną płynu marynującego.