Balsamiczna Krwawa Mary

Balsamiczna Krwawa Mary
Need a bezglutenowy i bezmleczny napój? Balsamiczna Krwawa Mary może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 265 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 11 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria, oraz Brewed Mary: Piwo Bloody Mary.

Instrukcje

1
W dużym dzbanie, połączyć koktajl warzywny, nasiona selera, pieprz, soki cytrusowe, 2 łyżki tartego chrzanu, sos Worcestershire i sosem pieprzowym i dobrze wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
Nasiona SeleraNasiona Selera
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
WarzywaWarzywa
KoktajlKoktajl
PieprzPieprz
2
Napełnij 4 szklanki lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
3
Dodaj 2 uncje wódki do każdego i wypełnić trzy czwarte pełne z mieszanką koktajli warzywnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KoktajlKoktajl
WódkaWódka
4
Posypać pozostałym chrzanem, umieścić 1 łodygę selera w każdej szklance i wycisnąć klin limonki na każdej szklance przed wrzuceniem klina do szklanki. Na wierzch każdego napoju unosić łyżeczkę octu balsamicznego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
żebro Selerażebro Selera
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Klin WapiennyKlin Wapienny
PijPij
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn