Balsamiczna Duszona Cebula Cippolini
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Balsamiczna duszona cebula Cippolini może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz pieprz, rozmaryn, cebula cippolini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce zapiekane z cebulą Cippolini, Cebula balsamiczna duszona z granatem, oraz Duszone Szparagi I Cebula Z Cipolline Z Pancettą I Balsamicznym B.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 z półką w środku.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać cebulę i gotować 1 minutę.
Przełożyć łyżką szczelinową do miski z lodowatą wodą.
Odstawić na 1 minutę, a następnie obrać za pomocą małego noża.
Roztopić masło i olej na średnim ogniu w dużym (12-calowy) patelnia żaroodporna aż piana z masła ustąpi. Podsmaż cebulę, aż zbrązowieje (o 5 protokół). Ostrożnie dodać ocet balsamiczny (będzie trochę rozpryskiwać), wodę, miód, rozmaryn, liść laurowy, sól i pieprz i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Cebulę przełożyć płynem do piekarnika. Dusić, odsłonięte, aż cebula będzie miękka i płyn będzie syropowaty (około 1 godziny).
Przed podaniem usunąć liść laurowy.