Ballpark Beer Musztarda
Ballpark Beer musztarda może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 16 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 13 centów za porcję. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka kurkumy, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Musztarda I Piwo Bachory, Rib-Eye z sosem musztardowo-piwnym, oraz Warzelnia Piwo Musztarda.
Instrukcje
Ubij razem suchą musztardę, piwo, 2 łyżki. wodę i kurkumę w średniej metalowej misce, aż będzie gładka. Chłód, zadaszony, na noc.
Doprowadzić średni rondel wypełniony 1 cala wody na wolnym ogniu. Do miski mieszanki musztardy, dodać jajko, sól, skrobia kukurydziana, sok z cytryny i cukier i ubijać do blendu. Ustaw miskę na rondlu i gotować, ubijając stale, aż musztarda tylko zgęstnieje, 4 do 6 protokół.
Do przodu: 2 tygodnie, przykryte i schłodzone.
Twoja wyobraźnia jest granicą, jeśli chodzi o tworzenie musztardy smakowej. Wszystko, czego potrzebujesz, to nasiona gorczycy lub suchy proszek musztardy, a następnie przyprawy zależą od Ciebie.
Nasiona gorczycy czy musztarda w proszku?
Nasiona gorczycy: Używaj, gdy chcesz mieć pełnoziarnistą, chrupiącą konsystencję. Te trzy rodzaje to żółty, aka biały (Sinapis alba), najłagodniejszy i używany głównie w amerykańskich musztardach i do marynowania; brązowy (Brassica juncea), zestier i używany w europejskich musztardach (takich jak Dijon), do marynowania i w kuchni indyjskiej; i czarny (B. nigra), również używany w indyjskiej żywności; są wymienne z brązowym. Nasiona muszą zmiękczyć w płynie przez 1 do 2 dni, zanim zrobisz z nimi musztardę.
Musztarda w proszku: dla jedwabiście gładkiej musztardy. To nic innego jak zmielone nasiona gorczycy, a najpopularniejszą marką jest Colman ' s, mieszanka białych i brązowych nasion.
Wymieszaj proszek z płynem (takim jak woda lub piwo) i pozostaw na noc, aby w pełni nawodnić i rozwinąć smak. Nie pozwól mu siedzieć dłużej, choć, albo będzie smakować surowo.