Bakłażany nadziewane orzechami
Bakłażany nadziewane orzechami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 13g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filamentów szafranu, oliwa z oliwek, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Bakłażan Faszerowany Orzechami, Roladki Faszerowane Bakłażanem Z Kozim Serem - 3 Punkty, oraz Smażone sajgonki nadziewane ryżem z dipem kawiorowym z bakłażana dla podobnych receptur.