Bakłażan Z Grilla Provolone
Grillowany bakłażan Provolone może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 64 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bakłażan Subs z Provolone, Provolone Bakłażan Nadziewany" Meatball " Subs, oraz Bakłażan, Zielona oliwka i Pizza Provolone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem ocet, olej i oregano i pędzel na ściętych stronach bakłażanów.
Posypać solą i pieprzem. Rozgrzej grill gazowy do wysokości; dostosuj ciepło do średniego po 15 minutach. (Jeśli gotujesz na węglu drzewnym, pozwól, aby węgle się spaliły, dopóki nie zostaną pokryte szarym popiołem.) Grill bakłażany cięte strony w dół, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Flip bakłażany i top każdej połowie z plasterkiem provolone. Grill 3 minuty więcej lub aż ser jest bąbelkowy. Na wierzch z grillowaną salsą.
Metoda deszczowa: przygotować bakłażany w sposób opisany powyżej.
Podgrzać brojlery i gotować bakłażany około 6 cali od ciepła, ściąć stronę w dół, przez 5 protokół. Obróć i broil cut-side się przez około 3 protokół.
Dodaj provolone i broil o 3 protokół więcej.